40 vuotta täyttävä Zlatan väittää olevansa Leo Messiä ja Cristiano Ronaldoa parempi pelaaja – ”Jokaisella pelaajalla on oma tarina””

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimović on yksi kaikkien aikojen parhaista hyökkääjistä, mutta suurimmat pokaalit ovat häntä karttaneet.

Ensi kuussa 40 vuotta täyttävä ruotsalaishyökkääjä ei ole urallaan voittanut Mestarien liigaa, ei ole menestynyt maajoukkuepaidassa, eikä hän ole saavuttanut vuosittain maailman parhaalle pelaajalle jaettavaa Kultaista palloa [Ballon d’Or].

Ibrahimović on jäänyt enemmän tai vähemmän Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon varjoon, mutta ruotsalainen ei pidä itseään tähtikaksikkoa heikompana pelaajana. Päinvastoin. Zlatan ei epäröi sanoa sitä suoraan: hän pitää itseään maailman parhaana pelaajana.

– Jos puhut luontaisista ominaisuuksista, minulla ei ole niitä vähempää kuin heillä [Messi ja Ronaldo], Zlatan sanoi France Footballillle.

– Jos katsot pokaaleja, niin kyllä, minä en ole voittanut Mestarien liigaa. Mutta minulla ei ole pakkomielle siitä.

– Kun teet hyviä asioita yhdessä [joukkueena], yksilö seuraa. Yksilö ei voi olla hyvä, jos kollektiivi ei ole hyvä.

– Kaipaanko Ballon d’Oria? En, se on Ballon d’Or joka kaipaa minua! Syvällä sisimmässäni olen sitä mieltä, että olen maailman paras. Mutta mielestäni ei ole asianmukaista vertailla pelaajia keskenään.

– Kaikki ovat pelanneet eri joukkuekavereiden kanssa, joten sitä [kuka on maailman paras] on vaikea verrata. Jokaisella pelaajalla on oma tarina.

AC Milania edustava Ibrahimović teki viime kaudella komeat 15 maalia 19 Serie A:n ottelussa. Tällä kaudella hän ei ole vielä tehnyt ensiesiintymistään loukkaantumisen vuoksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.