Cristiano Ronaldo kohahdutti aiemmin tällä viikolla jalkapalloilevaa maailmaa, kun hänen siirtonsa takaisin Manchester Unitediin varmistui. Ronaldo, 36, pelasi manchesterilaisten riveissä jo aiemmin vuosina 2003-2009.

Torstaina Ronaldo teki Portugalin paidassa kaksi maalia, kun joukkue voitti MM-karsinnoissa Irlannin lukemin 2-1. Samalla hänestä tuli myös kaikkien aikojen eniten maajoukkuepaidassa maaleja iskenyt pelaaja (111).

Ronaldo teki toisen voitto-osumansa lisäajalla, ja tuulettaessaan maalian hän riisui paidan pois. Tämä tarkoitti sitä, että hänen varoitustilinsä tuli täyteen.

Portugali kohtaa maanantaina karsintaottelussa Azerbaidžanin, josta Ronaldo on pelikiellon vuoksi siis sivussa. Sitä ennen lauantaina Portugalilla on ohjelmassa harjoitusottelu Qataria vastaan.

Ronaldo ei jäänyt pelaamaan enää harjoitusottelua, vaan hänelle annettiin lupa matkustaa Manchesteriin, jonne hän saapui myöhään torstai-iltana. Hyökkääjätähden on määrä aloittaa harjoittelu Unitedin kanssa ensi viikolla, seura tiedotti verkkosivuillaan.