Huuhkajien MM-karsintalohkossa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Ensin Suomi voitti Kazakstanin Helsingissä 1-0 ja myöhemmin Ukraina ja Ranska päätyivät 1-1-tasapeliin Kiovassa.

Ukraina siirtyi johtoon hieman ennen taukoa, kun Mykola Šaparenko täräytti rangaistusalueen tuntumasta vastapalloon upean kudin. Vain hetkeä aiemmin Anthony Martial oli mokannut avopaikan toisessa päädyssä.

[readmore from=Huuhkajat]

Toista puoliaikaa oli takana vajaat viisi minuuttia, kun Ranska tuli tasoihin. Taukoa ennen paikkansa hukannut Martial oli ensimmäisenä hereillä irtopallossa ja toimitti pallon maalin edustalta sisään.

Ranska on aloittanut MM-karsinnat ailahdellen. Ensimmäisestä viidestä pelistään se on ottanut kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Saman ottelumäärän Ukraina on päätynyt jokaisessa karsintapelissään pistejakoon.

Suomi kohtaa Ranskan ensi tiistaina, kun hallitseva maailmanmestari isännöi Huuhkajia Lyonissa. Voit katsoa lohkotilanteen kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.