Juventuksen kausi Serie A: ssa on alkanut sekavasti; sillä on sunnuntai-iltapäivän Sampdoria-kohtaamisen jälkeen tilillään kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Vaikka viimeisin tulos oli pisteiden valossa positiivinen 3-2, kävi se Massimiliano Allegrin ryhmälle todella kalliiksi.

Mestarien liigassa on keskiviikkona edessä hallitsevan mestari Chelsean kohtaaminen, ja siihen Juventus joutuu ilman sunnuntain maalinteon aloittanutta Paulo Dybalaa, sekä myös Blues-menneisyyttä omaavaa hyökkääjä Álvaro Morataa.

B/R Football

@brfootball
Allegri confirms that Dybala and Morata will both miss Juventus’ Champions League match vs. Chelsea on Wednesday after picking up injuries today.

Dybala teki ottelun 10. minuutilla maalin, mutta joutui jättämään kentän vain reilua kymmentä minuuttia myöhemmin.

GOAL

@goal
10' Paulo Dybala scores brilliant goal to give Juventus the lead vs Sampdoria ⚽️

22' Paulo Dybala limps off injured 🤕