Napoli ja Juventus kohtasivat toisensa lauantai-iltana Etelä-Italiassa.

Napoli voitti ottelun 2-1 ja jatkaa puhtaalla pelillä Serie A:n kärkipaikalla kolmen pelatun ottelun jälkeen.

Lazio, AC Milan, Internazionale ja AS Roma voivat nousta Napolin kanssa tasapisteisiin sunnuntaina. AC Milan ja Lazio kohtaavat sunnuntaina huippuottelussa.

Juventus on kerännyt vain yhden tasapelipisteen alkukaudella. Avauskierroksella Juventus ja Udinese tasasivat pisteet, jonka jälkeen torinolaisjätti on hävinnyt Empolille ja Napolille.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri tiedostaa, ettei kauden ensimmäiset ottelut ole tuoneet läheskään haluttua tulosta, mutta luotsin mielestä Juventuksen lauantainen peliesitys ei ollut lainkaan huono.

– Pelasimme puolustuksellisesti hyvin ensimmäisellä ja toisella jaksolla. Tällä hetkellä omat virheemme käyvät kalliiksi. Meidän on parannettava, mutta en voi mitenkään syyttää pelaajiani. Sinun on oltava hiljaa ja tehtävä töitä, kun et voita. Nyt yritämme ottaa avausvoittomme Mestarien liigassa, Allegri viittasi tiistaiseen Malmö-otteluun.

– Virheet käyvät kalliiksi, mutta pelaajani pelasivat loistavan ottelun. Yksittäinen virhe muuttaa ottelun suunnan. Mielestäni otimme valtavan askeleen eteenpäin Napoli-ottelussa. Ei ole helppoa pelata Napolia vastaan, Allegri muistutti.

Juventuksen ykkösmaalivahti Wojciech Szczęsny on aloittanut kauden huonosti. Szczęsny on tehnyt lukuisia virheitä alkukaudella. Lauantaisessa Napoli-ottelussa Szczęsny epäonnistui avausmaalissa. Allegri luottaa edelleen maalivahtiinsa.

– Szczęsny on huippumaalivahti. Hän on ykkösmaalivahtimme. Tänään hänellä ei ollut juurikaan töitä ja hän epäonnistui ensimmäisessä maalissa, mutta hän on maalillamme Malmö-ottelussa.