Kesän siirtoikkunassa moni suurseura käytti huimia summia pelaajahankintoihin. Liverpool tyytyi vähempään kuin kilpailijansa, mutta kenties ensi kesänä on Liverpoolin vuoro lyödä rahaa tiskiin.

Englannin keltainen lehdistö kertoo, että Liverpool virittelee ensi kesäksi tarjousta, joka olisi seuran ennätyskauppa.

Kohteena on Borussia Dortmundissa pelaava Jude Bellingham ja tarjouksen suuruus olisi 80 miljoonaa puntaa. Se on euroissa 93 miljoonaa.

Liverpoolin ennätyshankinnan titteliä pitää tällä hetkellä hallussaan Virgil van Dijk, jonka seura osti Southamptonista 84,65 miljoonalla eurolla kesällä 2017.

Bellingham olisi Liverpoolilta statement-tyyppinen hankinta, jollaisia tänä kesänä nähtiin Valioliigassa Man Unitedilta (Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho ja Raphaël Varane), Chelsealta (Romelu Lukaku) sekä Man Cityltä (Jack Grealish). Samalla Bellingham korvaisi keskikentällä Georginio Wijnaldumin, joka vaihtoi tänä kesänä Liverpoolista PSG:hen vapaana agenttina.

Vasta 18-vuotias Bellingham on superlupaus, joka nuoresta iästään huolimatta mahtui jo kesällä mukaan Englannin EM-joukkueeseen. Hän siirtyi vuosi sitten Birminghamista Dortmundiin, jonka paidassa pelejä on kertynyt yhteensä 51.