Manchester Unitedin keskikentän supertähti Paul Pogba on ollut jo muutaman vuoden siirtohuhujen kohteena. Hän on saanut paljon myös kritiikkiä otteistaan Unitedissa, mutta kysyntää riittää silti ympäri Eurooppaa.

Eikä Pogban jatkosopimusta Manchesteriin voi mahdottomana pitää. Se lienee silti epätodennäköisempää kuin lähteminen uusien haasteiden perässä toisaalle.

Pogban tulevaksi joukkueeksi on pitkään ounasteltu useampia Euroopan suurseuroja. Viimeisimmät tiedot veivät häntä vahviten Paris Saint-Germanin riveihin.

Myös Juventus on ollut vahvasti pinnalla mahdollisena vaihtoehtona. Serie A -paluun mielenkiintoa lisäisi 28-vuotiaan ranskalaisen siirtohistoria. Pogba vaihtoi vuonna 2012 Unitedin punaisista torinolaisten riveihin. Ilmaiseksi.

Neljä vuotta myöhemmin hän palasi Manchesteriin 105 miljoonan euron siirtosummalla. Pogban nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, joten toinen ilmainen matka Juventukseen olisi aika mielenkiintoinen ihan ilmiönä.

ESPN:n ja AS:n mukaan Paul Pogba itse mielii ainoastaan Real Madridiin. Siirto saattaa AS:n mukaan tapahtua jo tammikuun ikkunassa, koska Manchester United haluaa saada tähdestään edes jotain vaihdossa.

Mundo Deportivo sen sijaan kertoo, että PSG ja Juventus aikovat lähteä kilpailemaan ranskalaisesta vakavissaan. Myös tämän lähteen mukaan Pogba tulisi valitsemaan Madridin.

Espanjan jätti haluaa vahvistaa keskikenttäänsä. Toni Kroos on tällä hetkellä loukkaantuneena ja Luka Modrić on jo 36-vuotias.