Barcelonan hyökkääjä Memphis Depay sanoo, että hän ei kadu siirtoaan katalonialaisjätin riveihin, vaikka Barcelonalla on tällä hetkellä vaikeuksia niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Talousvaikeuksista kärsivä Barcelona ei kyennyt rekisteröimään joukkueeseensa Lionel Messiä, joka siirtyi kesällä ilmaiseksi Paris Saint-Germainiin. Hyökkäyspäästä lähti myös Atlético Madridiin lainattu Antoine Griezmann, joten Lyonista vapaana pelaajana saapunut Depay, 27, sai heti isomman roolin kuin oli kenties itsekään kuvitellut.

Depay on pelannut lähes täydet minuutit kauden kaikissa yhdeksässä ottelussa ja onnistunut maalinteossa kolmesti. Barcelona on vaikean alkukauden jälkeen La Ligassa yhdeksäntenä ja Mestarien liigan lohkossaan viimeisenä.

Hollannin ESPN kysyi Depaylta, kaduttaako häntä siirtonsa ajankohta.

– Miten voit kysyä tuollaista? vastasi Depay.

– Puhumme Barcelonasta. En usko sinun ymmärtävän, kuinka iso tämä seura on ja mitä se merkitsee pelaajalle, kun siirtyy tällaiseen seuraan.

– En ikinä katuisi sitä.

Depayn mukaan ihmiset ovat liioitelleet Barcelonan ongelmia alkukauden heikkojen tulosten takia.

– Olen tuloksista huolimatta todella onnellinen Barcelonassa. Nämä ovat olleet vaikeita aikoja. En halua puhua siitä liikaa, mutta ihmiset käyttäytyvät kuin kausi olisi jo ohi.

– Pelejä on vielä niin paljon. Kaikki on yhä auki.