Turkissa Estadio Çaykur Didin uumenissa nähtiin sunnuntaina Danger-show! Joel Pohjanpalo osui Çaykur Rizesporille kahdesti maan jättiläistä Galatasarayta vastaan!

Vieraat menivät heti alkuun johtoon. Mostafa Mohamed vei Galatasarayn oikeastaan odotettuun johtoon sarjajumboa vastaan, mutta valmentajaa vastikään vaihtanut Rizespor ja Pohjanpalo osoittivat, että nyt taisteluilme on tapissa.

Pelin 17. minuutilla kotijoukkue otti kovalla prässillä riiston ylhäällä. Tilanteessa kaksi Galatasarayn pelaajaa jäi makaamaan nurmen pintaan. Erik Sabo tarjoili ja Pohjanpalo sijoitti pallon maalin edestä verkkoon.

Vain yhdeksän minuuttia tästä Jolle iski uudestaan. Kulmapotkun jälkitilanteesta suomalaiskärki pääsi paukauttamaan pallon puolivolleysta Galatasarayn verkkoon.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Çaykur Rizespor

@CRizesporAS
GOOLL! GOOLL! GOOLL!

Pohjanpalo! Pohjanpalo! Pohjanpalo!

⏱️ 18' | 1-1

#ÇRSvGS#KalbineYakınTut

Pohjanpalon osumat olivat toistaiseksi antaneet odotuttaa itseään, mutta hurjaan paikkaan tehoja lopulta tuli. Galatasarayn kaltaisen nipun voittaminen olisi tehnyt Rizesporille valtavan hyvää itseluottamuksen kannalta, mutta valitettavasti Rizespor sai jälleen lopussa pettyä.

Rizespor johti peliä tauolla 2-1, mutta Galatasaray nousi tasoihin 75. minuutilla Mostafa Mohamedin illan toisella maalilla. Tämän jälkeenkin voiton avaimia tarjottiin kotijoukkueelle uudelleen, kun se sai 88. minuutilla rankkarin ja pääsi ylivoimalle Berkan Kutlun saatua suoran punaisen kortin. Fernando Boldrin ei kuitenkaan rankkarissaan onnistunut.

Rizesporin ilta synkkeni pitkäksi venyneellä lisäajalla, sillä Galatasarayn Olimpiu Morutan teki vieraille 3-2-voittomaalin ajassa 90’+11. Morutan oli vaihdettu kentälle kymmenen minuuttia aiemmin.

Rizesporin pistesaldo pysyi näin yhdessä pisteessä kahdeksannenkin kierroksen jälkeen. Orastavan jättivoiton vaihtuminen tappioksi oli varmasti karvas pala, mutta ainakin Pohjanpalo antoi vakuuttavia näyttöjä joukkueen uudelle valmennusjohdolle.

Juttua on päivitetty 4.10. kello 7.09 lopputuloksen ja lopun tapahtumien selostuksen osalta. Myös otsikkoa on samalla muutettu.