Huuhkajien hyökkäävä keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen myöntää, että hän ei ole tyytyväinen tilanteeseensa seurajoukkueessaan Augsburgissa.

Jensen, 24, siirtyi Augsburgiin kesällä 2018 hollantilaisesta Twentestä, mutta hän on tähän mennessä pelannut Saksan pääsarjaseurassa vain 42 ottelua. Loukkaantumiset ovat verottaneet peliminuutteja merkittävästi, mutta vastuu on ollut muutenkin vähäistä.

[readmore from=Huuhkajat]

Kuluvalla kaudella Jensen on päässyt pelaamaan Augsburgin jokaisessa kahdeksassa ottelussa ja onnistunut maalinteossa kerran. Avauskentälliseen hän on kuitenkin mahtunut vain kahdesti.

– Kauden avausottelussa tuli suuri tappio (0-4 Hoffenheimia vastaan) ja seuraavassakin ottelussa päästimme neljä maalia (kolmannen kierroksen 1-4-tappio Bayer Leverkusenia vastaan). Sitten pelasimme muutaman puolustuksellisesti vahvemman ottelun, mutta maalinteko tökkii, kertasi Jensen torstaina maajoukkueen lehdistötilaisuudessa.

Augsburgilla ja Jensenillä on sopimus kesään 2023 saakka, mutta keskiviikkona hän antoi lehdistötilaisuudessa ymmärtää, että saattaa harkita vaihtoehtojaan, jos vastuu pysyy vähäisenä myös jatkossa.

– Haluan pelata enemmän. Mulla on vielä sopimus Augsburgin kanssa ja sitä pitää kunnioittaa ja teen kaikkeni joukkueen eteen.

– Ainahan sitä haluaa pelata. Se ei ole minusta kiinni. Valmentaja tekee päätökset ja peluuttaa sitä joukkuetta, jolla uskoo menestyvän parhaiten.

– Saa nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tarvitsen enemmän peliaikaa.

Parhaillaan Jensen on Huuhkajien mukana lokakuun maajoukkuetauolla, jonka aikana Suomi kohtaa MM-karsinnoissa Ukrainan ja Kazakstanin.