Italian Serie A:n jättiläinen Juventus aloitti kautensa todella tahmeasti. Neljästä ensimmäisestä liigapelistään torinolaiset poistuivat ilman voittoa.

Mestarien liigassa Juventus on onnistunut repimään voitot Malmön vieraana ja kotona Chelseaa vastaan.

Myös Serie A:n puolella on tuloksellisesti alkanut kulkemaan paremmin. Launtaina Juventus otti 1-0-voiton paikallispelissä Torinoa vastaan.

Sekään peli ei Vanhalta rouvalta varsinaisesti mikään mestarillinen näytös ollut. Torinon päävalmentaja Ivan Jurić harmitteli, että hänen joukkueensa ei pystynyt ensimmäisellä jaksolla hyödyntämään saumojaan.

– Olimme selvästi parempia avauspuoliajalla, mutta emme kyenneet vastaamaan Juventuksen tempon nostoon toisella jaksolla, Jurić harmitteli.

Pelin aikana oli havaittavissa myös, että Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen. Hän muun muassa potkaisi Federico Bernardeschia selkäpuolelle sivurajan läheisyydessä.

Videolta on nähtävissä, että kyse oli vain vähän fyysisemmästä herättelystä, mutta varsin kivuliaasta sellaisesta.

Tilanne nähtävissä alta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Juventuksen maalilla Wojciech Szczęsny pelasi nollapelin. Se oli puolalaisvahdille kaikki kilpailut mukaan lukien kauden kolmas, mutta vasta ensimmäinen Serie A:ssa.

Hän on kuitenkin pitänyt maalinsa puhtaana nyt niin Torinoa kuin Chelseaa vastaan perättäisissä otteluissa. Se on 31-vuotiaalle maalivahdille varmasti tärkeä yksityiskohta itseluottamukselle, koska Szczęsny on ollut alkukauden suorastaan myrskyn silmässä.

Etenkin Juventuksen ottelut Udinesea ja Napolia vastaan nähtiin kaatuneen juuri puolalaisvahdin suorituksiin. Kannattajat vaativat maalille jo uutta miestä.

– Vaikeilla hetkillä kaipaan tukea valmentajalta ja pelikavereiltani, mutta kahdessa pelissä virheeni ovat maksaneet viisi sarjapistettä, Szczęsny kertoi.

– Minun tehtäväni on korvata ne pisteet tälle porukalle.

Kollektiivisesti ajatellen Szczęsny näkee Juventuksen menevän koko ajan parempaan suuntaan.

– Chelsea-pelissä meillä oli jo aivan erilainen henki joukkueessa. Tiedostamme, että alkumme sarjassa on ollut huono ja pyrimme nyt kuromaan sen eron umpeen, sanoi Szczęsny.

Juventus on lauantain Torino-voiton jälkeen Serie A:ssa sijalla kahdeksan ja seitsemän pistettä kärjessä puhtaalla pelillä majailevaa Napolia.

Sarjakärki on vieläpä pelannut ottelun torinolaisia vähemmän, joten Szczęsnyn hyviä otteita ehdottomasti Juventuksen leirissä tarvitaan myös jatkossa.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Lähde: DAZN