Serie A:n kuumimpiin hyökkääjiin lukeutuva Dušan Vlahović haaveilee siirrosta Manchester Cityyn, väittää Gazzetta dello Sport.

21-vuotias serbihyökkääjä nousi suuren yleisön tietoisuuteen viime kaudella, kun hän paukutti komeat 21 maalia Serie A:ssa. Hänen edelle maalipörssissä sijoittuivat ainoastaan Cristiano Ronaldo (29), Romelu Lukaku (24) ja Luis Muriel (22).

[readmore from=Serie-A]

Fiorentina-hyökkääjä on jatkanut alkukauden aikana siitä, mihin viime kaudella jäi, ja tehnyt kuusi maalia seitsemässä ottelussa. Maaleista neljä on syntynyt Serie A:ssa, kaksi Coppa Italiassa.

Vlahovićin kintereillä oli kesällä useita Euroopan suurseuroja, mutta serbihyökkääjä jäi vielä toistaiseksi Fiorentinaan. Yhtenä suurimpana syynä tähän pidettiin hänen hulppeaa 80 miljoonan euron hintalappua, jonka Fiorentina on tähtipelaajalleen asettanut.

Vlahovićin sopimus Fiorentinan kanssa ulottuu kesään 2023 asti, mutta Gazzetta dello Sportin mukaan on hyvin todennäköistä, että serbihyökkääjä siirtyy isompaan seuraan ensi kesänä. Pelaaja itse haaveilee siirrosta Valioliigan hallitsevaan mestariin Man Cityyn, mutta hän tuskin pistää vastaan, mikäli muut hänestä kiinnostuneet seurat, kuten Atlético Madrid, lähestyy häntä rahakkaalla sopimustarjouksella.