Newcastlen uudet omistajat haluavat Antonio Contesta joukkueen uuden managerin, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Torstaina vahvistettiin, että Mike Ashley on myynyt Newcastlen 305 miljoonalla punnalla Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtamalle konsortiolle.

Uusien omistajien odotetaan satsaavan seuran edustusjoukkueeseen ja sitä ympäröivään toimintaan roimasti. Lehtitietojen mukaan päävalmentajan vaihtaminen on hyvinkin korkealla PIF:n ja kumppanien asialistalla.

Newcastlen nykyinen manageri Steve Bruce on ollut kannattajien hampaissa pitkään, eivätkö tuloksetkaan varsinaisesti puhu hänen puolestaan: joukkue on Valioliigassa seitsemän kierroksen jälkeen viimeistä edellisenä ja hakee yhä avausvoittoaan.

– Haluan jatkaa. Haluaisin mahdollisuuden näyttää uusille omistajille, mitä voin tehdä. Minun on kuitenkin oltava realisti ja ymmärrettävä, että he saattavat haluta uuden managerin. Uudet omistajat haluavat yleensä uuden managerin, Bruce kommentoi omistajavaihdoksen jälkeen Telegraphille.

Conte on yksi nimekkäimmistä valmentajista koko maailmassa, ja hän on tällä hetkellä vailla seuraa jätettyään viime kauden jälkeen Internazionalen. Italialaisluotsin palkintokaapista löytyy muun muassa neljä Serie A:n kultamitalia ja yksi Valioliigan mestaruuspytty.

Tällä hetkellä Conte toimii Sky Sport Italian asiantuntijana Mestarien liigan lähetyksissä, eikä hän Gazzettan mukaan välttämättä harkitse tarjouksia ennen ensi kesää.