Lionel Messin vaikea alkukausi sai perjantai-iltana jatkoa, kun Paris Saint-Germain kohtasi kotikentällään Ligue 1:n hallitsevan mestarin Lillen.

PSG:n kärkipelaaja Kylian Mbappén poissaollessa Messi aloitti ottelun ysipaikalla, jossa hän ei liiemmin vakuuttanut. Avausjakson aikana argentiinalaistähti kirjautti kaksi laukausta sekä peräti seitsemän pallonmenetystä. Ensimmäistä jaksoa hallinnut Lille johti peliä puoliajalle siirryttäessä 1-0-lukemin.

Toiselle puoliajalle Messi ei enää astellut kentälle, mutta syy ei ollut hänen heikko peliesityksensä. L’Equipen mukaan Kirppu kärsi lihasvammasta ja hänet otettiin vaihtoon varotoimenpiteenä. Hänen tilalleen kentälle asteli toinen argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi.

Pelaajavaihto piristi PSG:tä, joka nousi todella vahvan toisen puoliajan ansiosta tappioasemasta voittoon. Vartti ennen loppua brassitoppari Marquinhos iski pelin tasoihin Ángel Di Marían esityöstä. Voittomaali nähtiin 88. peliminuutilla, kun Neymar petasi paikan Di Maríalle, joka tykitti PSG:n voittolukemat 2-1:een.

Kesällä PSG:hen siirtynyt Messi on pelannut uudessa seurassaan nyt viisi liigaottelua, mutta jäänyt niissä kaikissa ilman tehoja. Tämä on toinen kerta Messin uralla, ja ensimmäinen sitten kauden 2005-06, kun hän on ei ole onnistunut marraskuun alkuun mennessä avaamaan tehotilastojaan liigassa.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Squawka

@Squawka
This is the first time since 2005/06 Lionel Messi has failed to score or assist at least one league goal by the start of November.

That was the second season of his career. 😳