Liverpoolin Jürgen Klopp ja Atlético Madridin Diego Simeone ovat värikkäitä hahmoja, joiden työhön ilman muuta kuuluu valmentamisen lisäksi myös esiintyminen yleisöille, niin suoraan kuin median välityksellä.

Tiistai-illan kuuman Mestarien liiga -ottelun jälkeen Simeone ryntäsi suoraan pukukoppiin, eikä normaalin tavan mukaan käynyt kättelemässä Kloppia. Aiheesta revittiin luonnollisesti kaikki irti. Atléticon argentiinalaisluotsi selitti käytöstään jälkikäteen, kertoen ettei välttämättä aina muutenkaan kättele vastapariaan pelien jälkeen.

Kloppin olisi voinut voiton jälkeen olla sanonnan mukaan helppo hymyillä. Nykyisellään melko kiiltävää hammaskalustoaan yleensä mieluusti esittelevä saksalainen menetti kuitenkin Goalin mukaan malttinsa, toimittajan kysyessä tapahtuneesta.

Median edustaja kysyi managerilta, miksi hän oli niin suutuksissaan, vaikka hänen joukkueensa oli juuri voittanut ottelun.

– Miksi minä olin suuttunut? En ole sellainen idiootti, jolle voi esittää tuollaisen kysymyksen. En minä ollut lainkaan suuttunut.

Klopp esitti myös viiltävän analyysin työtään tehneen toimittajan luonteesta.

– Ymmärrän että haluat saada tästä jutun. Halusin kätellä häntä, hän ei halunnut kätellä minua. Tässä tilanteessa ymmärsin häntä. Hän elää tunteella, kuten minäkin. Sinä et ole mukava ihminen, koska haluat tehdä tästä jutun.