Serie A:n AC Milanissa pelaava Zlatan Ibrahimovic on kärsinyt akillesjännevammasta jo liki kuukauden päivät. Vastikään 40-vuotta täyttänyt supertähti ei silti tilannettaan liikoja murehdi.

Ruotsalaishyökkääjä vieraili tunnetussa italialaisessa tv-ohjelmassa La Ienessa. Ibrahimovic avasi lähetyksessä vähän myös vammatilannettaan.

– Olen nyt 40-vuotias ja tunnen itseni nuoreksi. Jälleen yksi vuosi on kulunut ja odotan vain pääseväni takaisin pelaamaan. Minulla on vain pikkuvaivaa ja sekin on kohta selätetty, kertoi Ibrahimovic.

Hän kärsi useamman kuukauden polvivammasta, mutta palasi 12. syyskuuta pelattuun Lazio-otteluun. Ibrahimovic ehti olla kentällä sairaslomansa jälkeen vain seitsemän minuuttia, kunnes hän teki maalin.

Sitten hän sai nykyisen vammansa. Ruotsalaistähti on pelannut siis vain yhden tehokkaan puolituntisen koko kauden aikana.

Viime kaudella Ibrahimovic mätti peräti 15 maalia pelaamissaan 19 liigaottelussa. Piakkoin kentälle palaava Ibrahimovic omaa selkeän näkemyksen tämän kauden suurimmasta suosikista scudettoon eli Serie A:n mestaruuteen.

– Missä joukkueessa Zlatan pelaa? Ai Milanissa? Siinä tapauksessa Milan voittaa, julisti Ibrahimovic.

Milan on hänen palattuaan nostanut tasoaan roimasti. Joukkue palasi täksi kaudeksi pidemmän tauon jälkeen Mestarien liigaan. Neljästä scudettostaan viimeisimmän hän voitti juuri nykyisen seuransa väreissä kaudella 2010-11.

Toista kertaa I Rossonerissa pelaava Ibrahimovic siis tietää, mitä voittaminen AC Milanissa vaatii.

Zlatan Ibrahimovic juhlii AC Milanin paidassa vuonna 2011. Riemun hänen kanssaan jakaa nykyisin Juventusta valmentava Massimiliano Allegri. Getty Images.