AC Milanin laituri Rafael Leão pelasi juuri kuumassa Milanon derbyssä ja seuraavaksi ovat edessä MM-karsintaottelut Portugalin paidassa.

Vastaan asettuvat Irlanti ja Serbia. Portugali on varmistanut vähintään jatkokarsintapaikkansa, mutta Serbia on lohkon kärjessä pisteen edellä. Tosin Portugalilla on ottelu vähemmän pelattuna.

– Kohtaamme vahvan joukkueen (Irlanti), mutta olemme Portugali. Haluamme voittaa jokaisen ottelun ja nyt kaikki pisteet ovat tärkeitä, Leão sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Tässä on oikeastaan kaksi finaalia. Tasapeleistä emme pelaa vaan meidän tulee voittaa molemmat pelit ja nousta lohkon kärkeen. Totta kai lohkotilanne hermostuttaa hivenen, mutta meillä on vahva ja keskittynyt ryhmä.

Seurajoukkueessaan AC Milanissa 22-vuotias portugalilaislaituri on päässyt nauttimaan Zlatan Ibrahimovicin rinnalla pelaamisesta.

Leão sanookin pitävänsä ruotsalaiskärkeä kuin isoveljenään. Kysyttäessä kumman kanssa hän pelaa mielummin Cristiano Ronaldon vai Ibrahimovicin, vastaus tulee varsin nopeasti.

– Molemmat ovat upeita pelaajia, joita ihailen valtavasti. Yritän aina oppia heiltä, mutta luonnollisesti olen onnellisempi päästessäni pelaamaan Ronaldon kanssa, julisti Leão.

– Hän on pelaaja, jota ihailen valtavasti.

Nuori portugalilainen kiirehti pian lehdistötilaisuuden jälkeen kuitenkin sosiaalisesessa mediassa korjaamaan sanomisiaan. Leão vaihtoi vastaustaan hieman.

– Molempien.

Cristiano Ronaldon kanssa pelaaminen Rafael Leãon mielestä upeaa. Getty Images.

Lähde: Football Italia