Mario Balotelli edustaa nykyään Turkin pääsarjassa pelaavaa Adana Demirsporia.

12 sarjaottelussa on syntynyt yhteensä viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Balotelli siirtyi Demirsporin riveihin viime kesänä AC Monzasta. Balotelli ehti pelata Monzassa noin puolen vuoden ajan.

31-vuotias Balotelli paljasti italialaislehdistölle olevansa valmis palaamaan Italian A-maajoukkueeseen. Italia osallistuu keväällä MM-jatkokarsintoihin. Balotelli on edellisen kerran nähty Italian A-maajoukkueessa syksyllä 2018.

Balotelli tiedostaa täysin, mitä A-maajoukkueluotsi Roberto Mancini vaatii häneltä, jotta paluu maajoukkueeseen onnistuisi.

– Tunnen olevani hyvässä iskussa ja kunnossa kahden ja puolen vuoden jälkeen ja olen valmis palaamaan Italian A-maajoukkueeseen. Olisi unelma päästä takaisin sinne. Mancini on kertonut minulle selvästi, mitä odottaa minulta, jotta voisin palata maajoukkueeseen ja teen sen, mitä hän pyytää, Balotelli vakuuttaa.

– Kaksi ja puoli vuotta sitten, kun lähdin Marseillesta, olin siirtymässä Kiinaan. Kysyin Mancinin mielipidettä ja hän sanoi, ettei se olisi oikea ratkaisu ja sen vuoksi päätin siirtyä Bresciaan. Siellä törmäsin hyvin kummalliseen puheenjohtajaan.