Sergio Ramos siirtyi vapaana agenttina PSG:n vahvuuteen heinäkuun alussa, mutta ei ole vieläkään debytoinut uudessa joukkueessaan.

35-vuotias Ramos on kärsinyt polvi- ja lihaskivuista, joiden vuoksi osallistuminen joukkueharjoituksiin on ollut mahdotonta.

Le Parisienin mukaan Ramos osallistui tiistaina ensimmäistä kertaa PSG:n joukkueharjoituksiin sitten heinäkuun. Ramos ehti harjoitella kesällä muutaman kerran joukkueen kanssa ennen loukkaantumistaan.

Valtaosa PSG:n pelaajista on maajoukkueidensa mukana ympäri maailmaa, mutta siitä huolimatta joukkueharjoituksiin osallistuminen oli Ramosille suuri uutinen, sillä pariisilaismediat olivat jo arvuutelleet, purkaisiko seura hänen sopimuksensa.

Le Parisien uutisoi hiljattain, miten PSG:n seurajohto olisi jo myöntänyt tehneensä suuren virheen allekirjoitettuaan rahakkaan sopimuksen Ramosin kanssa. Ramos ei ole pelannut PSG:ssä vielä otteluakaan, mutta on tienannut seurassa jo noin neljä miljoonaa euroa nettona.

Ramosin on määrä palata pelikentille 2-3 viikon kuluttua. Topparin edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo yli puoli vuotta.

Lähde: MARCA