Uruguay ja Argentiina iskevät yhteen perjantain ja lauantain välisenä yönä Etelä-Amerikan MM-karsintojen huippuottelussa.

Leo Messin tilanne on puhuttanut. Argentiinalaistähti on kärsinyt polvivaivoista, eikä osallistunut PSG:n kahteen edelliseen otteluun. Siitä huolimatta hänet kutsuttiin mukaan Argentiinan A-maajoukkueeseen.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo ei ollut mielissään, kun Messi matkasi Argentiinan mukaan marraskuun MM-karsintaotteluihin. Lue Leonardon mietteet täältä.

Alun perin Messin ei olisi pitänyt osallistua Uruguay-otteluun, mutta Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni totesi lehdistölle, että Messi saattaa hyvinkin olla avauskokoonpanossa.

PSG eli siinä tiedossa, ettei Messi välttämättä pelaisi ottelussa minuuttiakaan.

– Messi on kunnossa ja harjoitteli eilen joukkueen kanssa. Lähtökohtaisesti hän on pelikunnossa. Harjoittelemme vielä tänään viimeisen kerran ja jos hän on samanlaisessa iskussa kuin eilen, näemme hänet kentällä. Kaikki tiedätte, mitä aion tehdä, jos Messi on pelikunnossa. Tänä iltana teemme viimeisen päätöksen sen suhteen, mutta kuten sanoin, näyttää siltä, että hän on täysin kunnossa, Scaloni totesi.

Messin syyskausi PSG:ssä on ollut varsin vaikea. Messi on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole vieläkään onnistunut maalinteossa Ligue 1:ssä. Sen sijaan Mestarien liigassa on syntynyt jo kolme täysosumaa. Messi on pelannut täydet minuutit syksyn MM-karsintaotteluissa.

Lähde: Mundo Deportivo