Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuivat torstain ja perjantain välisenä yönä.

Loistavat karsinnat pelannut Brasilia varmisti MM-kisapaikkansa voitettuaan Kolumbian 1-0. Lucas Paquetà vastasi ottelun ainoasta täysosumasta toisella jaksolla.

Brasilia on pelannut 12 MM-karsintaottelua, joista 11 on päättynyt voittoihin ja kertaalleen on päädytty pistejakoon. Brasilia on siten kerännyt 34 pistettä. Yhden ottelun vähemmän pelannut Argentiina on toisena yhdeksän pistettä Brasiliaa perässä.

MM-karsinnat päättyvät vasta maaliskuun lopussa, joten Brasilia voi ottaa jalan pois kaasulta ja kokeilla vähemmälle vastuulle jääneitä pelaajia viidessä jäljellä olevassa karsintaottelussaan.

KuPS:n Daniel Carrillo pelasi täydet minuutit Venezuelan paidassa, kun maa jatkoi heikkoja karsintojaan. Ecuador voitti Venezuelan 1-0. Venezuela on karsintalohkon viimeisellä sijalla kerättyään 13 ottelusta yhteensä vain seitsemän pistettä.

Etelä-Amerikan MM-karsintojen 13. ottelukierros pelataan loppuun perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Uruguay ja Argentiina iskevät yhteen huippuottelussa. Uruguay putosi torstain ja perjantain tuloksien myötä karsintalohkossa kuudenneksi, eli ulos MM-kisoista.

Euroopan MM-karsinnoissa Saksa ja Tanska ovat jo varmistaneet MM-kisapaikkansa.