Huuhkajien hieno MM-karsintaurakka huipentuu tiistaina, kun Ranska vierailee loppuunmyydyllä Olympiastadionilla.

Ottelussa on kerrassaan valtavat panokset.

Huuhkajat varmistaa lohkon kakkossijan ja siten paikan jatkokarsintoihin voittamalla Ranskan. Jatkokarsintapaikka varmistuu myös, jos Ukraina ei voita Bosnia-Hertsegovinaa.

Jos Ukraina voittaa Bosnian, on Huuhkajien pelattava Ranskan kanssa ainakin tasapeli tehden yhtä monta maalia kuin Ukraina omassa ottelussaan. Jos maat ovat tasapisteissä, katsotaan aluksi maalieroa ja sen jälkeen keskinäisiä otteluita. Huuhkajien maaliero on maalin parempi kuin Ukrainalla.

Ranska sen sijaan varmisti lauantaina lohkovoittonsa voitettuaan Kazakstanin Pariisissa tylysti 8-0.

Ranskalaismedia RMC arvelee, ettei Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps peluuta ykkösmiehistöään Helsingissä. RMC olettaa Deschampsin peluuttavan vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajiaan.

RMC odottaa Lucas Dignen, Kurt Zouman, Mattéo Guendouzin ja Wissam Ben Yedderin nousevan avauskokoonpanoon. Lisäksi Kinglsey Comanin olisi määrä jatkaa avauksessa ja ykkösvahti Hugo Lloris sen sijaan saisi lepovuoron.

Deschamps huomioi yleensä pelaajiensa ottelukalentereita. Suuri osa maajoukkueen pelaajista pelaa viikkoa Huuhkajat-ottelun jälkeen Mestarien liigassa, joten Deschamps antanee avainpelaajilleen lepovuoroja.