Huuhkajat pelaa tiistai-iltana yhden maajoukkuehistoriansa tärkeimmistä otteluista, kun hallitseva maailmanmestari Ranska saapuu vieraaksi Olympiastadionille. Suomi on vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mukaan jopa suosikki nappaamaan jatkopaikan.

Lohkon voittajasta ei ole enää epäselvyyttä. Ranska varmisti lohkovoiton jo viime lauantaina kaatamalla Kazakstanin näytöstyyliin. Lohkon kakkospaikasta sen sijaan taistellaan vielä kovasti. Suomi ja Ukraina kisaavat vielä MM-jatkokarsintapaikasta.

Suomi on tällä hetkellä lohkon kakkonen. Ukraina hengittää niskaan kolmantena, kaksi pistettä perässä. Ukraina kohtaa karstintojen päätösottelussa Bosnia ja Hertsegovinan vieraissa, kun Suomi isännöi panoksetta pelaavaa Ranskaa.

Ottelun asetelmat näkyvät myös peliyhtiö NordicBetin todennäköisyyksissä. Suomi lähtee karsintojen päätöskierrokselle suosikkina nappaamaan lohkon kakkospaikan ja sitä kautta pääsyn jatkokarsintoihin. Huuhkajille tarjotaan tällä hetkellä lohkon kakkospaikasta kerrointa 1,60, kun Ukrainalla vastaava lukema on 2,20.

Suomi varmistaa kisapaikan voitolla, mutta tasapeli ja ja tappio jättävät Ukrainalle sauman kiilata vielä ohi sarjataulukossa. Vain vierasvoitto pitää Ukrainan jatkohaaveet elossa.

Mielenkiintoista on myös se, että Huuhkajien voittokerroin Ranskaa vastaan on kovassa laskussa. Vielä lauantaina Suomen voittoa Ranskasta pidettiin hyvin epätodennäköisenä (kerroin 10,0). Pelipäivän aattona Suomen voiton kerroin on laskenut puoleen lauantain lukemasta.

Lähde: NordicBetin tiedote