AS Roman syyskausi on sujunut hyvin kaksijakoisesti.

Alkukaudella AS Roma johti Serie A:ta ja José Mourinhon projekti lähti hienosti käyntiin, mutta sen jälkeen on ollut huomattavasti vaikeampaa.

Maanantai-iltana Serie A:ssa Spezian kohtaava AS Roma on pudonnut sarjataulukossa jo kahdeksanneksi. Sarjakärki Internazionale on karannut 15 pisteen päähän.

AS Roman seurajohto on julkisesti tukenut Mourinhoa, vaikka seurajohto myönsikin, ettei osannut odottaa tällaista syyskautta. AS Roma on hävinnyt Serie A:ssa jo seitsemän ottelua.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AS Roman on määrä vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa.

Mourinho haluaa Teemu Pukin joukkuetoverin Max Aaronsin, mutta tiedostaa, ettei laitapuolustajan hankkiminen Norwichista ole yksinkertainen tehtävä. Aaronsin hinnaksi on arvioitu noin 20 miljoonaa euroa. Manchester Unitedin Diogo Dalot on Mourinhon varavaihtoehto, jos Aaronsin hankinta osoittautuu mahdottomaksi.

Mourinho kaipaa vahvistuksia myös keskikentälleen. Yksi vaihtoehdoista on Bayern Münchenin Corentin Tolisso, jonka sopimus saksalaisjätin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hän saattaisi siten olla saatavissa varsin halvalla kesken kauden.