Vuosi on vaihtumassa. Uudenvuoden kunniaksi Huuhkajien Fredrik Jensen, Rasmus Schüller, Daniel O’Shaughnessy sekä Ilmari Niskanen kertoivat omat uudenvuoden lupauksensa.

O’Shaughnessy siirtyy virallisesti tammikuun ensimmäinen päivä Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Karlsruhen riveihin. Näin ollen O’Shaughnessyn uudenvuoden lupaus onkin hyvin käytännönläheinen, oppia puhumaan saksaa. Siitä varmasti lienee hyötyä.

Djurgårdenia edustava Schüller sen sijaan haluaa ottaa vastuuta ympäristöasioista ja tehdä oman voitavansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Schüller aikoo vähentää hiilijalanjälkeään.

Augsburgin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jensenillä on selkeä tavoite vuodelle 2022.

– Lupaan viimeistellä opiskeluni ja saada ne valmiiksi, Jensen lupaa Huuhkajien somevideolla.

KuPSista ulkomaille ponnistanut Niskanen pelaa tällä hetkellä ammatikseen Skotlannin Valioliigassa. Niskanen haluaa ensi vuonna antaa omille synnyinmailleen jotain takaisin. Tämä lupaus otetaan varmasti innolla vastaan.

– Lupaan järestää jalkapallokoulun kesällä Suomessa joko Kiuruvedellä tai Kuopiossa. Olen tätä pohtinut jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt sitten laitan sen käytäntöön. Nyt kun se on luvattu, niin se on pakko tehdä. Se on tulossa, Dundee Unitedin laituri toteaa.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.