Mauro Icardin odotetaan poistuvan PSG:stä tammikuun siirtoikkunassa.

Muun muassa L’Équipen mukaan PSG olisi jo ilmoittanut Icardille haluavansa päästä hänestä eroon kesken kauden. Icardin kerrotaan haluavan siirtyä muihin maisemiin Pariisista.

Icardi on jäänyt kuluvalla kaudella varsin pieneen rooliin PSG:ssä ja on päässyt avauskokoonpanoon silloin, kun Leo Messi, Kylian Mbappé tai Neymar on ollut sivussa pelikentiltä. 28-vuotias Icardi on viimeistellyt tällä kaudella kolme maalia.

Foot Mercaton Santi Aounan mukaan Juventus on halukas lainaamaan Icardin tammikuussa. Heikkoa kautta pelaavan ja maalinteko-ongelmista kärsivän Juventuksen tavoite on saada joukkueeseensa uusi hyökkääjä tammikuussa. Icardi on näyttänyt vihreää valoa paluulle Italiaan.

Toimittajan mukaan Juventus on ilmoittanut Icardille tekevänsä hänestä PSG:lle lainatarjouksen, johon sisältyisi kuluvan kauden jälkeen käytettävä osto-optio. Icardin agenttivaimo Wanda Nara on jo keskustellut Juventuksen edustajien kanssa.

Serie A on Icardille hyvin tuttu sarja. Icardi on pelannut Serie A:ssa urallaan yli 200 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 121 maalia ja 31 maalisyöttöä.