Real Madrid on hylännyt West Hamin 25 miljoonan euron tarjouksen laitahyökkääjä Eden Hazardista, kertoo El Nacional.

Hazard, 30, on Madridin seurahistorian kallein hankinta. Los Blancos maksoi hänestä toissa vuonna Chelsealle 115 miljoonaa euroa, mutta hän on jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

Chelseassa Hazard valittiin neljästi joukkueen vuoden pelaajaksi ja neljästi Valioliigan tähdistökentälliseen, mutta Madridissa hän on kärsinyt loukkaantumisista ja tehottomuudesta. Hänen on myös syytetty palanneen kesälomalta ylipainoisena takaisin Madridin harjoituksiin.

Transfermarkt-sivuston mukaan Hazardilta on jäänyt Real Madridissa 61 ottelua väliin erilaisten vammojen ja vaivojen takia. Hän on tähän mennessä pelannut espanjalaisjätin riveissä 55 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen seitsemän.

Loukkaantumisetkaan eivät yksin selitä, miksi Hazard ei ole onnistunut Madridissa. Aiemmin tänä syksynä joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi, että hän yksinkertaisesti peluuttaa ennemmin muita pelaajia tällä hetkellä.

El Nacionalin mukaan Real Madrid yrittää päästä eroon korkeapalkkaisesta Hazardista, mutta espanjalaisseuran puheenjohtaja Florentino Pérez haluaa belgialaislaiturista ainakin kaksinkertaisen summan West Hamin tarjoukseen nähden.