Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappé oli vahvasti matkalla Real Madridiin jo viime kesänä. Siirtoa ei lopulta tapahtunut madridilaisten jättitarjouksesta huolimatta, mikä tiettävästi turhautti myös ranskalaispelaajaa jonkin verran.

Mbappé itse sanoi taannoin, että tammikuussa hän ei lähtisi mihinkään. Supernopea laitahyökkääjä sanoi haluavansa voittaa Mestarien liigan PSG:n riveissä ensin. Kova tavoite, mutta yskähdellen aloittaneelle PSG:llä on siihen toki realistiset mahdollisuudet.

Tulevana kesänä 23-vuotiaan tähden sopimus kuitenkin päättyy. Lienee kaikesta huolimatta epätodennäköistä, että Mbappé Pariisissa jatkaisi. Unelma Real Madridista vaikuttaisi olevan aika vahvana.

PSG tiedostaa myös realiteetit ja kartoittaa vaihtoehtoja. Pariisililaisseuraa lähellä oleva toimittaja Hadrien Grenier kertoo, että Barcelonan Ousmane Dembélé on PSG:n vahvimpia vaihtoehtoja.

Myös L’Équipen mukaan Barcelonan kanssa täydelliseen umpikujaan jatkosopimuksensa kanssa ajautunut Dembélé olisi PSG:n kärkiehdokkaita Mbappén saappaisiin.

Kumpikin on Ranskan maajoukkuepelaaja, mutta ainakin tällä haavaa näytöt ovat vielä eri tasolla. Dembélé omaa kuitenkin valtavan potentiaalin, jos säilyisi vain ehjänä. Vammat ovat kiusanneet ranskalaislaituria surullisen ahkeraan.

Molemmilla loppuu sopimus siis kesällä ja nyt kummankin kanssa saa käydä vapaasti neuvotteluja.