Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku on pahoitellut antamaansa kohuhaastattelua, sanoo lontoolaisten päävalmentaja Thomas Tuchel.

Lukaku, 28, kertoi viime kuussa Sky Sport Italian haastattelussa, että hän ei ole tyytyväinen tilanteeseensa Chelseassa. Belgialaiskärki sanoi myös, että Tuchel ei peluuta hänelle sopivaa systeemiä.

[readmore from=Lukaku-Romelu]

Lisäksi Lukaku herätti huomiota kommenteillaan, joissa hän sanoi, että haluaisi palata Interiin ennen kuin hänen uransa parhaat päivät ovat ohi. Lukaku on edustanut Chelseaa vasta viime kesästä lähtien palattuaan seuraan Interistä 115 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Chelsea pudotti Lukakun kokoonpanostaan, joka kohtasi Valioliigan edellisellä kierroksella Liverpoolin, mutta Tuchelin mukaan belgialaishyökkääjä saattaa olla mukana keskiviikkona liigacupin ottelussa Tottenhamia vastaan.

– Ensinnäkin olimme jopa taustalla tyytyväisiä, että otimme tarvittavan ajan katsoaksemme tilannetta rauhallisesti ja puhuaksemme siitä rauhallisesti, sanoi Tuchel Sky Sportsin mukaan.

– Hän on pyytänyt anteeksi ja palaa joukkueeseen tämän päivän harjoituksiin. Meillä on ollut tarpeeksi aikaa puhdistaa ilmaa ja siirtyä eteenpäin.

Tuchelin mukaan Lukaku ei yrittänyt tietoisesti aiheuttaa eripuraa ja sekaannusta Chelseassa, mutta belgialaishyökkääjän on joka tapauksessa elettävä seurausten kanssa.

– Hän ei tehnyt sitä tahallaan luodakseen melua niin tärkeän pelin alla, sanoi Tuchel viitaten Liverpool-otteluun.

– Se ei ole niin iso asia kuin ihmiset haluaisivat, mutta se ei ole pienikään. Mutta se on riittävän pieni siihen, että pysymme rauhallisina, hyväksymme anteeksipyynnön ja siirrymme eteenpäin.

– Hän on hyvin tietoinen tapahtuneesta ja mitä hän sillä aiheutti ja hän tuntee olevansa vastuussa sotkun siivoamisesta.

– Hän ei voi olettaa kaikkien olevan superiloisia seuraavana päivänä.