Norwich isännöi parhaillaan Crystal Palacea Carrow Roadilla Valioliigan 24. kierroksella.

Norwich johtaa ottelua tauolla 1-0. Teemu Pukki vei isännät johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Kyseessä oli Pukin kauden kuudes maali Valioliigassa.

Suomalaiskärki sai pallon itselleen boksin rajalla ja laukoi pelivälineen tolpan kautta verkon perukoille. Ottelua oli ehditty pelata vain 38 sekunnin verran. Kyseessä oli valioliigakauden nopein maali.

Norwich pelaa elintärkeistä pisteistä, sillä voitolla se nousisi jälleen putoamisviivan paremmalle puolelle.

Norwich on ollut viime aikoina hyvässä iskussa, sillä se on voittanut kolme edellistä otteluaan. Mukaan mahtuu voitto Wolverhamptonista FA Cupissa.

Putoamistaisto tiivistyy, sillä tammikuun siirtoikkunassa joukkuettaan toden teolla vahvistanut Newcastle on hävinnyt vain yhden viimeisestä viidestä ottelustaan, joten Norwichin on pysyttävä sen rytmissä taistellakseen sarjapaikastaan.