Eurooppa-liigan ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin loppuun torstai-iltana.

Glen Kamaran Rangers pudotti Borussia Dortmundin ja eteni upeasti neljännesvälieriin.

Viime aikoina penkille pudonnut Kamara aloitti myös torstain ottelun penkiltä ja hänet otettiin sisään toisella jaksolla. Kamppailu päättyi 2-2-tasapeliin ja Rangers eteni jatkoon yhteismaalein 6-4.

Barcelona sen sijaan pelasi kenties kauden parhaan ottelunsa voittaen Napolin vieraskentällä 4-2. Barcelona nappasi neljännesvälieräpaikan yhteismaalein 5-3.

Napoli ei ollut suinkaan ainoa Eurooppa-liigasta pudonnut italialaisseura, sillä myös Lazion eurotaival päättyi Porton käsittelyssä. Porto jatkoon yhteismaalein 4-3. Atalanta oli pelastamassa italialaisten iltapuhdetta pudotettuaan Olympiakosin tylysti yhteismaalein 5-1.

Barcelona sai muista espanjalaisseuroista seuraa neljännesvälieriin. Sevilla pudotti Dinamo Zagrebin ja Betis Zenitin. Zenit oli lähellä viedä ottelun jatkoajalle, mutta VAR hylkäsi lisäajan maalin varsin heppoisin perustein.

Neljännesvälieräpaikan lunastivat myös RB Leipzig sekä Braga. RB Leipzig voitti omassa otteluparissaan Real Sociedadin yhteismaalein 5-3. Braga puolestaan pudotti jatkosta Mestarien liigassakin tällä kaudella pelanneen Sheriff Tiraspolin. Bragan ja Tiraspolin ottelupari oli äärettömän tasainen ja se ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa.

Neljännesvälieräparit arvotaan perjantaina. Eurooppa-liigan alkulohkonsa voittaneet joukkueet liittyvät mukaan pudotuspeleihin neljännesvälierissä.