Sadio Manén nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa loppuu ensi kauden jälkeen.

Pian 30 vuotta täyttävän Manén edustajat eivät ole päässeet toistaiseksi yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta Liverpoolin kanssa.

Liverpool-luotsi Jürgen Kloppilta tiedusteltiin, pitäisikö seuran myydä Mané kesällä, sillä kyseessä ei ole enää nuori pelaaja.

Kloppin mukaan Manéa ei suinkaan kannattaisi myydä, sillä luotsi arvostaa kokemuksen korkealle.

– On vaikea pelata Manéa paremmalla tasolla. Robert Lewandowski on 33-vuotias. Leo Messi on 34 vuotta ja Cristiano Ronaldo 37. Kolmikymppisten pelaajien suuri etu on se, että he kykenevät näkemään asiat oikealla tavalla ja käyttämään sitä hyväkseen.

Klopp muistutti seurojen katsovan ikääntyviä pelaajia erilaisesta näkökulmasta. Pelaajan arvo pienenee vuosien saatossa.

– Seurat ajattelevat eri tavalla. He katsovat 32- tai 33-vuotiasta pelaajaa ja ajattelevat, ettei sellaista pelaajaa voi enää myydä. Mutta mielipiteeni on se, että jos tuon ikäinen pelaaja on jo valmiiksi seurassa, on se loistavaa, koska heillä on kokemusta, laatua ja halua voittaa.

Espanjalaismedian mukaan Mané olisi ilmoittanut edustajilleen haluavansa siirtyä kesällä joko Real Madridiin tai Barcelonaan.