Juventuksen hyökkääjä Dušan Vlahović teki tiistaina historiaa, kun hän vastasi joukkueensa maalista 1-1-tasapelissä Villarrealia vastaan Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Vlahović, 22, pelasi nimittäin ensimmäistä otteluaan Mestarien liigassa, mutta häneltä meni maalintekoon vain 33 sekuntia. Villarreal menetti pallon keskikentällä ja Danilo toimitti pelivälineen pitkällä syötöllä serbialaiskärjelle, joka laukoi toisella kosketuksellaan kuulan takanurkkaan.

Kyseessä on kaikkien aikojen nopein osuma Mestarien liigan avauskokoonpanossa pelanneelta debytantilta. Lisäksi ainoastaan Alessandro Del Piero on onnistunut Juventuksen paidassa Mestarien liigan debyytissään nuorempana maalinteossa kuin Vlahović.

Vlahović siirtyi Juventukseen tammikuussa Fiorentinasta reilun 80 miljoonan euron kaupassa. Tiistain osuma oli hänelle toinen Juventuksen paidassa, mutta serbikärjelle jäi pelistä karvas maku suuhun.

– Unelmani on käynyt toteen Juvessa, mutta en ole tyytyväinen, koska emme voittaneet. Me olisimme todella halunneet voittaa tänään. Niin ei käynyt, joten me jatkamme eteenpäin, kommentoi Vlahović Mediasetille Football Italian mukaan.

– Mielestäni teimme sen, mitä sovimmekin pukuhuoneessa, mutta tietysti paljon riippuu vastustajasta. Onnittelut Villarrealille heidän suorituksestaan.

– Olen henkilökohtaisesti jo unohtanut tämän ottelun.

Vlahovićilta kysyttiin, oliko hänen tuuletuksensa Villarrealia vastaan suunnattu hänen kriitikoilleen. Serbialaishyökkääjä teki kädellään puhumiseleen ennen kuin hän hyppäsi joukkuekavereidensa syleilyyn.

– En ymmärrä, miksi ihmiset yrittävät aina luoda kiistoja. En lue lehtiä, yritän vain kehittyä jokaikinen päivä ja pitää jalkani maassa

– Se ei ollut yhdellekään kriitikolle, se oli vain ele perheenjäsenelleni. Siinä kaikki.