Ángel Di Marían sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

L’Équipen mukaan PSG:n seurajohto ei aio tarjota pelaajalleen uutta jatkosopimusta, joten Di Marían on määrä jäädä vapaaksi agentiksi kesällä.

Maanantaina 34 vuotta täyttävä Di María on kuulunut PSG:n avainpelaajiin jo vuosikausien ajan. Di María on edustanut PSG:tä kesästä 2015 lähtien ja on pitänyt avauskokoonpanon paikkansa myös Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

Di María allekirjoitti viime vuoden maaliskuussa kuluvan kauden kattavan jatkosopimuksen ja pariisilaislähteiden mukaan osapuolet olivat jo sopineet Di María ensi kauden mittaisesta jatkosta, mutta lopulta PSG päätti olla tarjoamatta jatkosopimusta.

Tiettävästi ainakin Benfica on kiinnostunut Di Maríasta. Di María edusti Benficaa ennen siirtoaan Real Madridiin kesällä 2010. Real Madridista matka jatkui Manchester Unitediin elokuussa 2014. Di María ei viihtynyt Englannissa ja siirtyi vuotta myöhemmin PSG:hen.

Di María on noussut vuosien saatossa PSG:n seurahistorian eniten maalisyöttöjä antaneeksi pelaajaksi. Tällä hetkellä maalisyöttöjä on kasassa jopa 115 kappaletta.