Rangersin suomalaistähti Glen Kamara on viime aikoina löytänyt itsensä vaihtopenkiltä. Maanantaina Kamara haki pelituntumaa harjoituspelissä Brentfordin kakkosjoukkuetta vastaan.

Rangers vahvisti tammikuun siirtoikkunassa keskikenttäänsä, kun Aaron Ramsey saapui Juventuksesta. Ramsey ei suoraan kilpaile peliajasta Kamaran kanssa, sillä hän pelaa keskikentällä hieman ylempänä kuin Kamara.

Joka tapauksessa Kamaran peliaika on romahtanut helmikuun aikana. Kamara pelasi täydet minuutit vielä Hibernian-voitossa 9. maaliskuuta, mutta sen jälkeen peliaika on ollut kortilla. Rangers ei ole ainakaan tiedottanut Kamaran kohdalla minkäänlaisesta vammasta.

Kahdessa sarjaottelussa Kamara on istunut vaihtopenkillä ja Eurooppa-liigan pudotuspelissä Borussia Dortmundia vastaan Kamara sai ottelun lopusta viisi minuuttia peliaikaa.

Maanantaina Rangersin vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat kohtasivat Brentfordin kakkosjoukkueen, jossa pelituntumaa hakee myös seuran tuore hankinta Christian Eriksen. Eriksen ja Kamara kohtasivat edellisen kerran dramaattisessa ottelussa EM-kisoissa, jolloin Eriksen sai vakavan sydänpysähdyksen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Finsvenskan

@Finsvenskan
Glen Kamara pelasi 61 minuuttia Rangersin treenipelissä Brentfordin B-jengiä vastaan. Vastapuolella oli Christian Eriksen, samoin kuin viime kesänä #huuhkajat #Valioliiga

Eriksen pelasi Brentfordin riveissä vajaan tunnin verran ja paluu Valioliigaan lähestyy hänen kohdallaan. Kamara tahkosi Rangersin avauksessa reilun tunnin. Ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

Rangers kohtaa torstaina Borussia Dortmundin Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa. Rangers haki avausosasta upean 4-2-voiton Saksasta. Nähtäväksi jää, onko Kamaralle luvassa minuutteja Dortmundia vastaan.

Eurooppa-liigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta. Voit katsoa edellisessä kohtaamisessa nähdyn John Lundstramin upean osuman alla olevalta V Sportin videolta.