PSG voitti Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa tiistai-iltana 1-0.

Kylian Mbappé vastasi ottelun ainoasta täysosumasta lisäajalla harhautettuaan Real Madridin puolustajat ja lauottuaan pallon varmasti maaliin Thibaut Courtois’n jalkojen välistä.

PSG:n maalivahti Gianluigi Donnarumma ei joutunut todellisiin töihin tiistaina, sillä Real Madrid ei laukonut kertaakaan hänen vartioimaa maalia kohti. Donnarumma sai siten rauhassa ihastella Mbappén voittomaalin syntymistä.

Kylian Mbappé upotti Real Madridin – näin C Moren studio ylisti: ”Futismaailman kirkkain tähti”

– Mamma mia. Hän on kuin avaruusolento. Mbappé on uskomaton niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Meillä on useita pelaajia, jotka voivat ratkaista otteluita ja Mbappé on yksi heistä, Donnarumma muistutti.

– Olemme hyvin tyytyväisiä. Voittaminen oli todella tärkeää ja pelasimme huippuottelun. Olisimme voineet onnistua maalinteossa jo aiemmin, mutta pallo ei halunnut mennä maaliin, joten Mbappé päätti tehdä maalin.

Real Madridin upottanut Kylian Mbappé otti kantaa tulevaisuuteensa: ”Pelaan parhaimpiin kuuluvassa seurassa”

– Nyt nautimme tästä voitosta, mutta aloitamme myös ajattelemaan seuraavia otteluita sarjassa ja Mestarien liigassa. Otteluparin toisessa osassa meidän on pelattava tätäkin paremmin päästäksemme jatkoon.

Donnarummalta tiedusteltiin mielipidettä Mbappén tulevaisuudesta.

– Ne ovat hänen asioitaan. Mbappé tekee parhaan ratkaisun omalta kannaltaan. Nautimme hänestä päivittäin.

Lähde: Sky Italia