PSG voitti Real Madridin tiistai-iltana Pariisissa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Kylian Mbappé vastasi ottelun ainoasta maalista. Mbappé harhautti lisäajalla Real Madridin puolustajat ja laukoi pallon Thibaut Courtois’n jalkojen välistä maaliin.

Movistar haastatteli Mbappéa ottelun jälkeen. Maalintekijä vastasi espanjalaismedian kysymyksiin sujuvalla espanjalla. Mbappé ei ole sanojensa mukaan toistaiseksi tehnyt päätöstä siitä, jääkö hän PSG:hen vai onko edessä siirto Real Madridiin.

– Tämä tulos ei vaikuta päätökseeni. Tiedän pelaavani maailman parhaimpiin kuuluvassa seurassa. Annan kaikkeni PSG:lle loppukauden ajan. En ole päättänyt, missä pelaan ensi kaudella.

– Olemme onnellisia. Pelasimme loistavan ottelun. Se oli tärkeää meille. Määritimme ottelun rytmin ja teimme yhdessä töitä, mutta tämä oli vasta avausosa. Olemme valmiita pelaamaan toisen osan.

– Olen aina valmis pelaamaan. On normaalia, että ihmiset puhuvat minusta. Olen onnellinen siitä, että edustan PSG:tä. Annan kaikkeni sen eteen, että pääsemme tästä otteluparista jatkoon.

Kylian Mbappé upotti Real Madridin – näin C Moren studio ylisti: ”Futismaailman kirkkain tähti”

– Otteluparin tilanne on parempi kannaltamme, mutta ei tämä ole vielä päättynyt. Tunnemme Real Madridin. He kuuluvat maailman parhaimpiin. Teemme kaikkemme päästäksemme jatkoon.

PSG:n kannattajat lauloivat Mbappén nimeä ottelun jälkeen.

– Minulle on unelma, että ihmiset huutavat nimeäni tuolla tavalla. Tuo maali oli todella tärkeä.