Robert Lewandowski iski tiistai-iltana hattutempun RB Salzburgin verkkoon Mestarien liigassa, kun Bayern München eteni puolivälieriin yhteismaalein 8-2.

Lewandowski oli viimeistellyt hattutemppunsa jo 23. minuutille mennessä.

33-vuotias puolalaiskärki pelaa loistavaa kautta. 35 ottelussa on syntynyt yhteensä peräti 42 maalia ja neljä maalisyöttöä. Lewandowski johtaa Bundesliigan ja Mestarien liigan maalipörssejä.

Lewandowskin sopimustilanne on puhuttanut läpi kuluvan kauden. Kärjen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole vieläkään edes aloittaneet jatkosopimusneuvotteluja.

[readmore from=Lewandowski-Robert]

Bild uutisoi keskiviikkona Lewandowskin olevan hyvin kummastunut siihen, ettei Bayern ole vieläkään tarjonnut hänelle uutta jatkosopimusta. Lukuisat Euroopan kärkiseurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa Lewandowskia kohtaan, joka on avoin jättämään Bayernin kesällä.

Lewandowski on kyllästynyt tilanteeseensa ja haluaa Bayernin ilmoittavan pian, millaisia suunnitelmia seuralla on häntä varten.

Lewandowski on herättänyt kiinnostusta ainakin La Ligassa ja Valioliigassa.

Puolan A-maajoukkuekärki on viimeistellyt Bayernissa komeat 336 maalia. Lewandowski pitää hallussaan Bundesliigan yhden kauden maaliennätystä 41 täysosumallaan.