Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Bale sanoo olevansa valmis pelaamaan Walesin paidassa niin paljon kuin on tarpeen, vaikka hän on esiintynyt viime kuukausina seurajoukkueensa riveissä todella vähän.

Bale, 32, ei ole pelannut tällä kaudella Madridissa yhtään täyttä ottelua, ja elokuun jälkeen hän on pelannut seuratasolla vain 77 minuuttia.

Walesilaistaituri ei ollut lainkaan mukana kokoonpanossa, kun Real Madrid hävisi viime sunnuntaina Barcelonalle 0-4. Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi epämääräisesti, että Balesta ”ei tuntunut hyvältä”, ja espanjalaismediassa uutisoitiin, että hän kärsii selkävammasta.

Bale ei halunnut kommentoida poissaoloaan Barcelona-ottelusta, mutta hän sanoi maajoukkuekomennuksellaan, että on valmis pelaamaan isoja minuutteja Walesin paidassa. Wales taistelee tänään, torstaina, Itävaltaa vastaan paikasta MM-jatkokarsintapolkunsa finaaliin.

– Olen todella hyvässä kunnossa, paljon paremmassa kunnossa kuin edellisellä maajoukkueleirillä, jota ennen olin ollut kolme kuukautta sivussa, kommentoi Bale keskiviikkona Guardianin mukaan.

– Olen treenannut viime päivinä ollakseni valmis pelaamaan kuinka pitkään tahansa huomenna, ja me tulemme antamaan kaikkemme. Siitä tulee varmasti yksi suurimmista peleistä, joissa olen pelannut. MM-kisoihin pääseminen on asia, jonka haluan saavuttaa, kannattajiemme ja tämän maan puolesta.

Balen sopimus Real Madridissa päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänen odotetaan lähtevän Espanjan suurseurasta, mutta walesilaistähden tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa.

– En ole ajatellut mitään muuta kuin tätä ottelua tai suunnitellut mitään tulevaa varten. Haluan keskittyä täysillä tähän. En ajattele tulevaisuuttani, koska minun on keskityttävä nykyhetkeen, ja tulevaisuuden miettiminen on häiriötekijä, sanoi Bale.