Romelu Lukaku siirtyi viime kesänä Internazionalesta 113 miljoonalla eurolla Chelseaan.

Lukakun kausi Chelseassa on ollut vähintäänkin haastava. Belgialaiskärki on ollut vaikeuksissa maalinteon kanssa ja on viime aikoina menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Chelseassa.

Lukaku on pelannut kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 32 ottelussa, joissa on syntynyt 11 maalia. Ero on merkittävä verrattaessa viime kauteen, kun hän voitti Interin kanssa Serie A:n mestaruuden ja iski yhteensä jopa 30 täysosumaa.

Italialaismedia uutisoi helmikuussa Lukakun olevan päivittäisessä yhteydessä Interin kanssa ja haluavansa palata entiseen seuraansa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Lukaku ilmoitti hiljattain Interille olevansa valmis pudottamaan merkittävästi palkkaansa voidakseen palata seuraan.

Chelsea on parhaillaan vaikeassa tilanteessa. Sen tilit on jäädytetty Roman Abramovitšiin kohdistuneiden pakotteiden vuoksi. Chelsea ei saa myydä tai hankkia pelaajia. Tilit on jäädytetty ainakin toukokuun loppuun saakka, mutta rahavirtojen odotetaan avautuvan, jos Chelsean myynti onnistuu.

Inter tutkii Chelsean ja Lukakun tilannetta. Lähteen mukaan Inter olisi valmis lainaamaan Lukakun.

Lukaku totesi vuodenvaihteessa aikovansa palata pian Interiin. Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel ei liiemmin pitänyt pelaajansa kommenteista ja hyllytti hänet yhdestä sarjaottelusta.