Inter Miami lähti kovin odotuksin hiljattain käynnistyneeseen MLS-kauteen.

MLS pyörähti käyntiin vajaa kuukausi sitten. David Beckhamin osaomistaman seuran kausi MLS:ssä on lähtenyt käyntiin suorastaan surkeasti.

Inter Miami on kerännyt neljästä ottelusta yhteensä yhden vaivaisen pisteen ja on koko MLS:n huonoin joukkue tällä hetkellä. Se on tehnyt neljässä ottelussa yhteensä vain kaksi maalia. Sen sijaan Inter Miami on onnistunut päästämään jo kymmenen maalia.

Joukkueen hyökkäys on MLS:n tehottomin ja vain Lassi Lappalaisen edustama Montréal on päästänyt enemmän maaleja.

Huuhkajien Robert Taylor siirtyi hiljattain Inter Miamin riveihin ja on päässyt kentälle jokaisessa neljässä ottelussa. Joukkueen päävalmentaja Phil Neville on nimennyt Taylorin avauskokoonpanoon kahdessa edellisessä ottelussa.

Joukkueen ykköstähti Gonzalo Higuaín on käytännössä ainoa puhtaat paperit saava pelaaja. Seuran palkkakuningas on nimittäin osallistunut joukkueen molempiin maaleihin tehden ensimmäisen ja syöttäen toisen. Higuaín on edustanut Inter Miamia puolentoista vuoden ajan. Hän sai viime kaudella valtavasti kritiikkiä peliesityksistään, kun joukkue ei selviytynyt MLS:n pudotuspeleihin. Higuaín viimeisteli viime kaudella 13 maalia MLS:ssä.