Viisinkertaisen Ballon d’Or -voittajan Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitediin ei ole ollut sellaista paraatimarssia kuin moni varmasti toivoi. 37-vuotias portugalilainen on tehnyt Unitedille 30 ottelussa 15 maalia, mutta etenkin viime aikoina on ollut hyvin nihkeää. Vuonna 2022 pelaamissaan kymmenessä ottelussa Cristiano Ronaldo on tehnyt vain yhden maalin.

Sunnuntaisessa Manchesterin derbyssä CR7 ei pelannut lainkaan. Yksi pelaajan siskoista kiisti sittemmin sosiaalisessa mediassa, että Cristiano Ronaldo olisi ollut loukkaantunut. Hän antoi ymmärtää, että supertähti oli sivussa taktisista syistä. Suurta huomiota herättikin se, että Cristiano Ronaldo lensi pelipäivänä kotimaahansa Portugaliin.

Cristiano Ronaldo loisti upeasti yhdeksän Real Madrid -kautensa aikana, mutta pokaalisade tyrehtyi Juventuksessa. Nyt Manchester Unitedissa tuntuu olevan vielä vaikeampaa, sekä joukkueella että pelaajalla. La Gazzetta dello Sportin toimittaja Carlo Laudisa sivalsikin Cristiano Ronaldoa Instagram-postauksessaan todeten, ettei Juventuksessa häntä kaivata.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– CR7 luikkii aina pakoon. Elokuussa hän karkasi Torinosta etsiäkseen kunnia Unitedissa. Nyt hän karkasi Manchesterista. Katuuko hän jotain? Juventus ei ainakaan kaipaa häntä, Laudisa kirjoitti.

Lähde: Football-Italia