Fiorentina ja Juventus iskevät parhaillaan yhteen Coppa Italian välierien avausosassa Firenzessä.

Dušan Vlahović siirtyi tammikuussa Fiorentinasta Juventukseen noin 81 miljoonalla eurolla.

Fiorentinan seurajohto on avoimesti kritisoinut Vlahovićia siitä, miten hän vei siirron maaliin. Vlahović ei muun muassa tervehtinyt Fiorentinan seurajohtoa vuodenvaihteessa ja vaati seuralta valtavaa palkkaa allekirjoittaakseen uuden sopimuksen.

Fiorentina olisi mielellään myynyt Vlahovićin muualle kuin Juventukseen, mutta kärki suostui siirtymään ainoastaan torinolaisjättiin.

Fiorentinan kannattajat pettyivät pahemman kerran, kun Vlahović siirtyi kesken kauden Juventukseen.

Kannattajat ottivat Vlahovićin keskiviikkona vastaan kirjaimellisesti melkoisen vihellyskonsertin kera. Fiorentinan kannattajat olivat nimittäin jakaneet yleisölle 10 000 vihellyspilliä ja katsojat puhaltavat pilleihinsä aina, kun Vlahović koskee palloon.

Fiorentinan kannattajat ovat järjestäneet samanlaisen tempauksen aiemminkin. Vuonna 2015 kannattajat hankkivat niin ikään valtavan määrän pillejä, kun Mohamed Salah ei jäänytkään Fiorentinaan, vaan päätti siirtyä AS Romaan. Salah sai Vlahovićin tapaan melkoisen vihellyskonsertin palatessaan pelaamaan Fiorentinan kotistadionille.

Giampaolo Marchini

@Gimar69Marchini
Riscaldamento finito... ultimo a uscire dal campo... lo stadio lo saluta così... #Vlahovic #FiorentinaJuventus

calciomercato.com

@cmdotcom
I tifosi della #Fiorentina 'accolgono' #Vlahovic : 10mila fischietti per disturbarlo, fuori dallo stadio già si sentono #FiorentinaJuve #CoppaItalia