Espanjalaismedian mukaan Erling Braut Håland siirtyy joko Real Madridiin tai Barcelonaan.

Madridilaislehti AS:n mukaan Håland aikoo jättää Borussia Dortmundin kuluvan kauden jälkeen ja on kertonut lähipiirille haluavansa siirtyä Real Madridiin.

Lehden mukaan Real Madrid on valmis hankkimaan hyökkääjän, vaikka myös Kylian Mbappé on mahdollisesti siirtymässä seuraan.

AS:n mukaan Real Madrid luottaa siihen, miten hyvät välit sillä on Borussia Dortmundin seurajohtoon. Osapuolet ovat aiemminkin tehneet bisnestä ja Real Madrid on jatkuvasti kertonut Dortmundin seurajohdolle, miten se etenee Hålandin hankinnan suhteen.

Katalonialaislehti L’Esportiun mukaan Barcelonan seurajohto matkusti keskiviikkona Saksaan tapaamaan Hålandia. Myös Barcelonan päävalmentaja Xavi oli mukana matkalla.

Barcelona on edelleen mittavissa talousvaikeuksissa, eikä kykene vastaamaan taloudellisesti muiden seurojen tarjouksiin, joten seurajohto yritti Xavin avulla vakuuttaa Hålandin siirrosta Barcelonaan.

Dortmund on tehnyt Hålandille rahakkaan jatkosopimustarjouksen, mutta pelaaja ei aio hyväksyä sitä voidakseen siirtyä muualle. Hålandin hinnaksi on arvioitu noin 75 miljoonaa euroa.