Leo Messi siirtyi viime elokuussa vapaana agenttina PSG:hen.

Messi allekirjoitti PSG:n kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen, jossa on mukana optio yhdestä lisävuodesta.

Messin kausi on ollut vaikea. Argentiinalaistähti on kärsinyt muun muassa loukkaantumisista, mutta on siitä huolimatta Ranskan pääsarjan syöttötilaston kärkipaikalla, vaikka on pelannut useita otteluita muita vähemmän.

Messi on tehnyt Ranskan pääsarjassa vain kaksi maalia. Mestarien liigassa Messi on ollut tehokkaampi, mutta L’Équipe arvioi Messin PSG:n huonoimmaksi pelaajaksi neljännesvälierien avausosassa Real Madridia vastaan.

Le Parisienin mukaan Messi on päättänyt jäädä ensi kaudeksi PSG:hen. Vielä ei ole varmaa, käyttääkö osapuolet sopimuksessa olevaa optiota kaudesta 2023-24, mutta Messi pelaa joka tapauksessa ensi kauden Pariisissa.

Messi on silti pettynyt siihen, miten ranskalaismedia kohtelee häntä. Real Madrid -ottelun huono arvosana ei ole suinkaan ainoa tyrmäävä vastaanotto, jonka Messi on saanut ranskalaismedialta viime aikoina. Le Parisienin mukaan asiasta on jopa keskusteltu avoimesti PSG:n pukukopissa. Lisäksi Messi on kummastellut PSG:n seurajohdolle ranskalaismedian käytöstä.