Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino myöntää, että Mestarien liigasta putoaminen aiheuttaa hänelle yhä unettomia öitä.

PSG putosi Euroopan seurajoukkueiden ykköskilpailusta viime viikolla, kun Real Madrid oli sitä vahvempi neljännesvälierävaiheessa yhteismaalein 3-2.

[readmore from=PSG]

Pariisilaiset voittivat ensimmäisen osaottelun kotikentällään 1-0 ja aloittivat maalinteon myös toisessa osassa, mutta Madrid paineli viimeisen puolen tunnin aikana Karim Benzeman hattutempulla otteluparin voittoon.

PSG:n painajaismaisesta illasta on kulunut jo kymmenen yötä, mutta Pochettino ei ole saanut sitä vielä mielestään.

– Madridin tapahtumien jälkeen olemme surullisia ja pettyneitä, ja me kaikki jaamme tämän surun. Se vaikuttaa kaikkiin, kommentoi argentiinalaisluotsi lehdistötilaisuudessaan.

– Mutta jalkapallossa ei voi pysähtyä, vaan on saavutettava jäljellä oleva tavoite, eli voittaa liiga ja antaa tälle seuralle sen kymmenes mestaruus. Emme tietenkään unohda tapahtunutta. On meidän vastuumme elää sen tuskan kanssa, että emme ole päässeet Mestarien liigassa pidemmälle.

– Tämä vaati aikaa. Putoaminen oli kova isku. Se oli odottamaton isku, koska 60. minuuttiin asti emme uskoneet, että peli voisi päättyä niin.

– Minun on yhä vaikea saada unta, löytää rauhaa tai saada se pois päästä.

– Mitä tulee tulevaisuuteen… Minulle tulevaisuus on tänään ja huomenna, en ajattele pitkällä aikavälillä, koska vastuullani on päättää kausi parhaalla mahdollisella tavalla. Sitten näemme, minkä päätöksen seura tekee ja mihin se haluaa mennä.

PSG johtaa Ranskan pääsarjaa 15 pisteen erolla Marseilleen, kun kymmenen kierrosta on pelaamatta. Sunnuntaina se kohtaa vieraskentällä AS Monacon.