Paul Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Hän ei ole edelleenkään allekirjoittanut jatkosopimusta ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Pogba vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Pogba on parhaillaan Ranskan A-maajoukkueen mukana. Ranskalaislehti Le Figaro haastatteli Pogbaa. Lehti esitti Pogballe väitteen, jonka mukaan hän pelaa paremmin maajoukkueessa kuin Manchester Unitedissa.

– Ennen kaikkea olen samaa mieltä tuon väitteen kanssa. Se on fakta. Täällä maajoukkueessa saan enemmän peliaikaa ja pelitapa on erilainen seuraani verrattuna. Totta puhuen tämä on simppeliä. Maajoukkueessa pelaan omalla pelipaikallani. Tiedän roolini ja tunnen valmentajan ja joukkuetoverien luottavan minuun.

– Siinä on eroa verrattuna Manchester Unitediin, koska siellä minun on vaikea olla tasainen, kun pelipaikkaani vaihdetaan niin usein. Lisäksi peliesitykseni ovat riippuvaisia pelityylistä ja siitä, kenen kanssa pelaan.

Pogba on edustanut paluunsa jälkeen Manchester Unitedia reilun viiden ja puolen vuoden ajan. Hän on voittanut Manchester Unitedissa vain yhden Eurooppa-liigan ja kahdesti Englannin liigacupin. Manchester United ei voita tälläkään kaudella mitään ja se saattaa vaikuttaa Pogban päätökseen.

– Tavoitteeni on voittaa, kehittyä ja saada siten takaisin nämä vuodet, jonka aikana en ole voittanut mitään. Meidän on oltava rehellisiä. En ole tyytyväinen viimeiseen viiteen vuoteen. En missään nimessä. Tälläkään kaudella emme voita mitään. Oli se sitten Manchester Unitedissa tai muussa seurassa, haluan voittaa pokaaleja.