Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on yksi monista huippupelaajista, joiden ympärillä riittää huhuja kesän siirtoikkunan lähestyessä.

Pogban, 29, sopimus Man Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hänen lähtöään pidetään yleisesti ottaen lähes varmana.

Ranskan maajoukkuetähti on pelannut viimeiset kuusi kautta Manchesterissa, mutta häntä on vaivannut epätasaisuus ja hänen loistokkuudestaan on nähty väläytyksiä vain ajoittain.

Se on myös suuri syy sille, miksi Man United ei ole kovinkaan aktiivisesti yrittänyt tehdä uutta sopimusta ranskalaispelaajan kanssa. Pogban palkkapyyntö [noin 300 000 puntaa viikossa] on myös sitä luokkaa, että nähdyn kaltaisilla peliesityksillä hän ei ole sen arvoinen.

Mutta missä seurassa hän jatkaa uraansa? Se on hyvä kysymys, johon vastaus saadaan vasta kesällä.

[readmore from=Pogba-Paul]

Sky Sportsin mukaan Pogban perässä on useampikin suurseura, kuten Real Madrid, PSG ja Juventus, joka on keskikenttäpelaajalle entuudestaan tuttu joukkue. Näiden kolmen seuran kerrotaan olleen jo yhteydessä Pogban agenttiin Mino Raiolaan.

Myös kaksi nimeltä mainitsematonta valioliigaseuraa ovat osoittaneet kiinnostuksensa, mutta Skyn mukaan yksinään seura ei ole vielä tehnyt virallista tarjousta Pogbasta.

Pogban allekirjoituksen sopimuspaperiin tulee todennäköisimmin saamaan se seura, joka on valmis maksamaan hänelle eniten liksaa – ja Raiolalle suurimmat bonukset.