Mahtavatko Robert Lewandowskin päivät Bayern Münchenissä päättyä tähän kauteen? Eivät, jos toimitusjohtaja Oliver Kahnin sanoja on uskominen, eikä seurajohdon mieli kevään aikana muutu. Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, ennen kuin se on varmaa.

Puolalaisen maalitykin nykyinen sopimus kattaa enää kauden 2022-2023. Jos jatkosopimusta ei synny, eikä Lewandowskia myydä, voi hän lähteä Bayernista ilmaiseksi kesällä 2023. Ostajaehdokkaita kesän 2022 siirtoikkunassa on luonnollisesti jonoksi asti, jos Bayern päättää hyökkääjänsä myydä.

Eikä tuota myyntimahdollisuutta voi pois sulkea, jos Bildin tiedot pitävät paikkaansa. Saksalaislehti nimittäin kertoo Lewandowskin olevan koko ajan tyytymättömämpi Bayernin johtokaksikkoon Kahniin ja Hasan Salihamidziciin.

Johdon ja Lewandowsin viimeisessä tapaamisessa ei edes puhuttu jatkosopimuksesta, vaan keskusteltiin vain yleisistä asioista. Samaan aikaan Manuel Neuerin ja Thomas Müllerin pöydällä ovat jo valmiit jatkosopimustarjoukset vastausta odottamassa.

Alustavissa keskusteluissa on kuitenkin ilmennyt suuria erimielisyyksiä. Bayern on halukas jatkamaan Lewandowskin sopimusta vain vuodella, vaikka Lewandowski toivoo kahta lisäkautta seurassa. Lisäksi hyökkääjä pyytää Bayernilta merkittävää palkankorotusta – 24 miljoonasta eurosta 30 miljoonaan euroon. Bayern-johto ei tästä ajatuksesta innostu.

[readmore from=Lewandowski-Robert]

Bildin mukaan Bayern München on jopa kartoittanut Lewandowskille korvaajaehdokkaita, jos tämä jättää seuran ensi kesänä. Esillä olleet vaihtoehdot ovat RB Salzburgin Benjamin Sesko, VfB Stuttgartin Sasa Kalajdzic ja Bayern Münchenin Patrik Schick.

Lewandowskin kerrotaan poistuneen tiistaina Allianz Arenalta hyvin tuohtuneena Bayernin pudottua Mestarien liigan välieristä Villarrealia vastaan. Puolalainen oli ensimmäinen joukkuensa pelaaja, joka poistui stadionilta.

Lähde: AS