Jürgen Klopp allekirjoitti jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa.

Liverpool tiedotti Kloppin jatkosopimuksesta torstaina. Seura ei kertonut, miten pitkään uusi sopimus kestää, mutta englantilaismedian mukaan Klopp allekirjoitti kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Myös Kloppin valmennusryhmä jatkaa seurassa.

Saksalaisvalmentaja on tehnyt hienoa jälkeä Liverpoolissa. Klopp on mielissään siitä, miten Liverpoolia johdetaan.

– Liverpool on seura, joka menee jatkuvasti oikeaan suuntaan. Meillä on selvä idea siitä, mitä haluamme ja tiedämme, miten voimme saavuttaa sen. Siitä on hyvä lähteä eteenpäin, Klopp totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

– Kuten minkä tahansa terveen suhteen, sen on aina oltava molemminpuolista. On oltava oikeanlaisia toisilleen. Tunne siitä, että olimme ehdottomasti oikeat toisillemme, toi minut tänne alun perin, ja sen vuoksi olen jatkanut aiemmin.

Hän saapui Liverpoolin peräsimeen syksyllä 2015. Liverpool on voittanut Kloppin alaisuudessa muun muassa Valioliigan ja Mestarien liigan.

Liverpoolilla on mahdollisuus voittaa tällä kaudella peräti neljä pokaalia. Tällä hetkellä Kloppin Liverpool on mukana Mestarien liigan välierissä ja selvinnyt FA Cupin finaaliin. Se on Valioliigassa toisena pisteen Manchester Cityä perässä. Liverpool voitti talvella Liigacupin mestaruuden.

Liverpoolin pokaalijahti jatkuu viikonloppuna, kun se kohtaa Newcastlen Valioliigassa. Mestarien liigan välierien toinen osa on luvassa ensi viikolla.